Nieuwe activiteiten

Nieuwe activiteiten

Mijn nieuwe website, een Zweedse klassieker en een merk dat graag alles op hangt. 

Nieuwe website 

Telkens weer blijkt mij hoe belangrijk een toegankelijke en snel te vinden website is voor de continuïteit van mijn bedrijf. Deze nieuwe versie past zich aan voor smartphone en tablet en is beter vindbaar voor de zoekmachines. Om de zoekresultaten nog te verbeteren, wil ik je vragen of je een beoordeling (review) wilt schrijven, die ik op de webiste zal plaatsen. Bij voorkeur via het contactformulier en desgewenst anoniem (alleen initialen).

Ook Zweeds en gestoeld op traditie: STRING

In 1949 werd een door de uitgeverij Bonniers uitgeschreven ontwerp-wedstrijd gewonnen door het echtpaar Nils en Kajsa Strinning. Zij bedachten een boekenkast die aan alle eisen voldeed: handzaam, sterk en modulair.  In de loop der tijd werd de oorspronkelijke boekenkast uitgebreid met ladenkastjes, een schuifdeur-kastje, een werkblad, tijdschrift-planken en zelfs een uitvouwbare (werk-)tafel. Ondertussen is het String systeem leverbaar in diverse lakkleuren en houtfineren. De stalen rekken gepoedercoat in wit, grijs, taupe en zwart. Planken en kastjes in lak wit en grijs, eiken fineer, noten fineer, essen fineer blank gelakt en zwart gebeitst.

Hangend strak design van INTERSTAR

De Interstar collectie kenmerkt zich door hangende kastcombinaties. Boekenkasten, wandkasten, dressoirs, tv-kasten en vele andere kasten worden vakkundig aan de muur gemonteerd. Interstar kan met talloze maatwerk-oplossingen alle individuele “kastwensen’ waar maken. Het basisprogramma bestaat uit een enorme reeks modulaire kast-elementen, open of voorzien van lade(n), deuren en kleppen. Alle elementen zijn leverbaar in houtfineer in diverse beitskleuren en/of in talloze lakkleuren. Beide worden handmatig gespoten in de hoogst mogelijke kwaliteit. UNIEK: Duurzame open haard op basis van waterdamp.

Uitbreiding assortiment

Nieuw in het assortiment de volgende kastenmerken: Mistral van het Deense Hammel, het Nederlandse Noteborn en het Zweedse Elfa.

MISTRAL vriendelijke ‘oud-modern’ kastprogramma Deense meubelmerk HAMMEL.

Uitstekend geschikt als wandcombinatie, thuiswerkplek, studiedesk, TV-audiomeubel, halkastje of ladenkast. Mistral bestaat uit verschillende kastjes in diverse afmetingen en uitvoeringen, hangend of staand op houten of metalen pootjes. Leverbaar met deuren, laden, papierladen en kleppen, in lak en eikenfineer in verschillende (beits)kleuren. Dit programma voorziet tevens in prima oplossingen voor uw snoeren, afstandsbedieningen en luidsprekers. Mistral bestaat sinds 1962, is ‘wereldberoemd’ in Denemarken en nu dus ook in Nederland verkrijgbaar!

NOTEBORN moderne garderobekasten op maat

Noteborn uit Zuid-Limburg is een internationaal A-merk in garderobekasten, schuifdeurkasten en inloopkasten. Door de eigentijdse vormgeving en hoge kwaliteitsstandaard is Noteborn zeer onderscheidend. Noteborn kasten worden voor u op maat en individueel gemaakt. De kasten van Noteborn zijn leverbaar in talloze kleuren, houtdecoren en gecoat (gelakt) glas. Schuifdeuren, zweefdeuren, scharnierdeuren, laden, ladenboxen en schoenenrekken. Last but not least: 10 jaar garantie!

ELFA opbergsystemen

Elfa is een uitgekiend, hygiënisch en praktisch stalen opbergsysteem. Bij uitstek geschikt voor de inrichting van (inloop)kasten, livings, woon- en werkruimtes, (bij)keukens, vestibules, garages en praktijkruimtes. Het bestaat uit stijlen en draagarmen met daarop draadlegborden, planken, schoenenrekken, kledingroeden en uitrekbare draadmanden. Elfa kan zowel vrij in de ruimte staan als aan de wand bevestigd worden. Leverbaar in wit en platinum (poedercoating).