Reviews

Multifunctionele wandkast naar ontwerp van klant

Samen ontwerpen

Iedere klant heeft zijn/haar eisen en wensen. Meestal is het ‘vertrekpunt’ een praktische indeling en maatvoering. Maar het oog wil ook wat! Daarom is het goed om samen (u en ik) te onderzoeken welke oplossing en ontwerp voor u en uw huis optimaal is. Hieronder enkele reviews van klanten. Spreekt mijn werkwijze u aan? Maak dan vrijblijvend een afspraak in mijn winkel en/of bij u thuis.

Wat mijn klanten vinden

Wij waren op zoek naar een systeemkast en kwamen bij Rob terecht. Na wat rondkijken in zijn zaak kwamen we terecht bij een kast van Dall’agnese. Met alle geduld van de wereld stelde Rob een kast op maat samen in samenspraak met ons. Verschillende ontwerpen passeerden, tot we uiteindelijk bij het ultieme ontwerp kwamen. Nu staat onze kast al eventjes te pronken als een oase van rust in onze woonkamer, onze spullen uitgestald, de administratie discreet verborgen en genoeg ruimte om de CD’s te bergen. Bedankt Rob voor een stuk woongenot en het beproefde geduld tijdens het ontwerpen hiervan!

Michel en Stella van Megen / Nijmegen -

Wij hadden een paar jaar geleden al ons eerste contact met Rob ivm de aankoop en het plaatsen van een boekenkast (incl. verlichting). Na onze recente verhuizing hebben we in overleg met hem de boekenkast uitgebreid. Wat ons goed bevalt is Rob’s betrokkenheid vanaf advies tot en met installatie. Er is bij hem ook geen enkele belemmering om nog een keer terug te komen voor het verhelpen van een enkel lampje dat nog niet goed functioneert. Kortom met Lundia / Rob Brandt hebben we kwaliteit gekregen in product en klantgerichtheid.

Peter Paul en Ineke van der Kaaij / Arnhem -

Wij waren op zoek naar een grote opbergkast voor in de berging van onze nieuwbouwwoning. Deze moest tussen 2 muren passen en precies sluiten tussen vloer en plafond. Rob Brandt heeft een mooie kast ontworpen die precies aan de eisen voldeed met mooie stevige schappen en 3 schuifdeuren. Ook nog een mogelijkheid om jassen opeten hangen. Wij zijn hier zeer tevreden mee.

René en Jacqueline van Sadelhoff / Arnhem -

Diverse kasten en meubels op maat zelf geplaatst in ons appartement. Rob denkt mee en komt met mooie oplossingen. Zoals in een bestaande kast aanpassingen maken voor een bureau. Ik ben zelf mee geweest om hout uit te zoeken voor de prachtige ovale tafel.

Margot Bosch / Arnhem -

Wij hebben ons huis dit jaar gerenoveerd. Een van de ruimtes wilden we zo inrichten dat we er beiden konden “computeren”, elk aan ons eigen bureau. Tevens wilde ik er een boekenkast plaatsen voor mijn uitgebreide verzameling boeken. Samen met Rob is er een mooi ontwerp gemaakt. Fijn is dat hijzelf daarna ook de montage doet. Toen de maatvoering niet helemaal klopte (kan gebeuren), werd dat zonder problemen opgelost. Niets dan lof! Wij zitten er graag.

Henk en Erna de Haan / Uden -

Erg goed zo’n flexibel kastsysteem van Lundia. Gecombineerd met de service (zijn rust en tijd, meedenken, goede ideeën en visualiseren) van Rob Brandt, is het resultaat een perfect passende kast op een smalle plek. De kast is door Rob ter plaatse geplaatst en waterpas gezet. Zonder meer aan te bevelen.

Marian van Brakel / Renkum -

Dank voor de prima service en de snelle afhandeling van mijn opdracht voor het plaatsen van een kast. Nog dezelfde dag kwam je opmeten en de levering was ook direct nadat het een en ander bij jou was binnengekomen. Niets dan lof voor de manier waarop.

Joke F. de Bloois / Arnhem -

Rob heeft ons fantastisch geholpen, met het uitkiezen en plaatsen van een nieuwe boekenkast. Hij heeft ons duidelijk en rustig geadviseerd waardoor we een weloverwogen keuze konden maken. Vervolgens heeft hij de kast gebracht en geplaatst. We zijn heel erg blij met onze nieuwe prachtige boekenkast! Dank Rob voor je expertise en behulpzaamheid!

Anouk Poll en Andreas Sütterlin / Arnhem -

Wij zijn erg blij met onze aankoop bij Rob. Wij hebben een tv-kast op maat laten maken. Vanaf de start van het ontwerp werd er goed met ons meegedacht en hield Rob onze wensen in het oog. Binnen 6 weken was onze kast klaar en belde Rob ons voor het maken van een afspraak om deze af te leveren. De kast is netjes bezorgd en in elkaar gezet door Rob. Een kleine beschadiging aan een onderdeel dat was ontstaan tijdens het transport werd ook netjes opgelost. Binnen enkele weken hadden wij een nieuw onderdeel. Kortom: Goede service en een goede kwaliteit van de producten. Aanrader!!

Sjoerd Driessen en Sanne Coolen / Oss -

Rob Brandt is een plezierige en zeer deskundige vakman! Met niet alleen oog voor vormgeving maar ook met interesse in de klant en zijn/haar wensen. Hij denkt op creatieve wijze mee en als het moet denkt hij ook tegen, met onverwachte, mooie oplossingen tot gevolg. Van harte aanbevolen!

Sija van der Meulen / Zutphen -

De zaak van de heer Brandt is niet zo duidelijk te vinden. De aankoop van de wandkast verliep op prettige wijze. De levering en het opbouwen verliepen zoals afgesproken op een zorgvuldige manier, waarvoor onze hartelijke dank.

Jan en Joke Thuijs / Nijmegen -

Zeer tevreden ben ik over de hele gang van zaken toen ik een Lundia Original boekenkast kocht. Het meedenken bij mij thuis hielp mij om tot een definitieve beslissing te komen. Alles werd zorgvuldig uitgewerkt. De kast werd door de heer Brandt zelf gemonteerd. Er werd zeer vakkundig en prettig gewerkt. Een aanrader!

Gea Lubberink / Zutphen -

Goed advies, goede montage. Genieten van ons Zweedse (String) wandmeubel.

Rob en Bea Ordelman / Warnsveld -

Wij zijn erg tevreden met onze Lundia kasten. Op een gegeven moment wilde wij in de woonkamer een extra kast voor zowel onze foto’s als boeken die we graag dicht bij de hand willen hebben. Een uitdaging daarbij was de hoogte die we beschikbaar hadden (ca. 3 meter). Met onze ideeen zijn we binnengelopen bij Rob. Hij denkt met je mee, komt met suggesties waar je zelf nog niet aan gedacht had en komt na bezorging de kast vakkundig installeren. Wij zijn heel tevreden en ik kan hem van harte aanbevelen.

Sandra Babukhan en Wilbert van Dolleweerd Arnhem -

Wij hebben een Lundia-keukenkast bij je gekocht. We hebben veel waardering voor de wijze waarop het proces van ontwerp tot en met plaatsing is verlopen. Je maakte tijd, gaf goede adviezen en leverde een product af van prima kwaliteit. Wij zijn tevreden klanten.

Hans en Miep van Spanje / Zutphen -

Goede vakman met mooie design meubels. Doet alles zelfstandig en is zeer bekwaam, klantvriendelijk en creatief in allerlei oplossingen. Ik heb veel plezier van mijn Lundia kast.

van de Bilt / Arnhem -

In 2014 en in 2018 ben ik verhuisd waardoor mijn LUNDIA-boekenkast met bureaublad opnieuw aangepast en ingedeeld moest worden. Beide keren ben ik door de heer Brandt op een uitstekende manier van informatie voorzien. Er werden bovendien nieuwe ideeën aangebracht en uitgewerkt waardoor ‘mijn’ LUNDIA-kast (in 2003 aangeschaft) nog steeds uitermate voldoet. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren.

van Cuijk / Nijmegen -

De afgebeelde lundia kast is door Rob Brandt voor ons samengesteld na een bezoek aan de winkel in Arnhem. Hij is door hem persoonlijk geplaatst in onze woning in Vlissingen. Alles naar volle tevredenheid!

Anneke en Peter de Looff / Vlissingen -

Ik ben heel tevreden met mijn Lundia kast. Ik heb het contact met jou ook als heel prettig ervaren. Prettig was zeer, dat je bij mij thuis de kleur kwam bekijken van de rekken, die ik al had. Want inderdaad had ik bij bezoek aan jouw zaak de verkeerde kleur opgegeven. Gelukkig kon dat nog worden hersteld. De aflevering ging ook heel vlot. En alle verpakkingsmateriaal nam je ook mee. Dat doet ook niet iedereen. Kortom, ik zou je zeker aanbevelen bij anderen.

Ina Verheijen / Zutphen -

Omdat ik al in bezit was van een reeks Lundia boekenkasten, startte ik mijn oriëntatie op een functionele ‘opbergkast’ bij Rob. Ik ontmoette een gedreven persoon, die vanwege duurzaamheidsredenen een liaison met Lundia onderhoudt. Dat paste in mijn straatje. Nog helemaal niet wetend wat ik zelf wilde, verraste Rob mij met zijn proces-aanpak op maat ”Samen met de klant ontwerpen”. Ook dat ‘interactief design-en’ paste in mijn ‘straatje’. Rob neemt voor dit proces uitgebreid de tijd en komt indien gewenst bij je thuis om de situatie te bekijken, zodat je je als klant daadwerkelijk voelt gehoord in dat wat je wenst. Dat wat hij belooft op zijn website leeft hij volkomen na. Vriendelijk, klantgericht, persoonlijk, op tijd, keurig geïnstalleerd, inclusief een nazorg traject. Hij kan zo meedoen in een ‘master-design-contest’ en hoge ogen gooien. Chapeau!

Ine Neven / Wageningen -

Rob heeft bij ons een drietal Lundia lage kastjes samen gevoegd met een door hem ontworpen en geleverde bovenblad, tot een geheel sluitende lage kast.
Zijn idee en de push-to-open afsluiting tezamen met het bovenblad zijn een goed in het oog vallende verbetering van ons interieur. De levertijd de prijs en de plaatsing zijn tot onze tevredenheid door hem uitgevoerd. we kunnen hem aanbevelen.

Henk van Randwijck / Wolfheze -

Bij Rob Brandt heb ik een hele fijne kast gekocht voor in de keuken. De keuken is niet groot maar hij heeft meegedacht hoe we het beste konden schuiven met de apparatuur en zo een hele mooie kast neergezet, die iedere dag volop in gebruik is. Goede service en fijn om met iemand samen te werken die met je meedenkt. Rob, dank je wel voor de geweldige service.

Anoniem / Arnhem -

Bij Rob Brandt, prachtig wandmeubel gekocht. Met een mooie tafel in het meubel. Geniet er nog iedere dag van. Perfecte service, vriendelijke man. Komt zijn afspraken na. Hij denkt met je mee. Echt heel fijn, ik kan hem iedereen aanraden.

Karin van Helden / Arnhem -

We hebben nog steeds veel plezier van de Lundia deuren en laadjes!
Wie weet komen we nog eens bij je langs, want we zijn uitstekend door je geholpen!
Succes met je bedrijf!

Joris & Ludi / Hattem -

“Wij hebben verdeeld over ons huis een aantal mooie boekenkasten en enkele blokken op wieltjes van ABC Quadrant. Prachtig ontwerp en subtiel uitgevoerd. Rob heeft prima met ons meegedacht en alles naar tevredenheid bij ons geïnstalleerd.”

Koos en Els / Arnhem -

“Voor ons was het een prettige ervaring om weer eens te kijken wat Lundia in het assortiment had. Wij wilden graag nog een klein kastje hebben en zijn bij Rob Brandt goed geslaagd. Zeer attent en vriendelijk en correct geholpen. Ook het andere assortiment mag er wezen als je van strak ontwerp houdt. Fijne zaak en je voelt je daar direct thuis.”

T.H. / Arnhem -

“Drie jaar geleden heeft Rob een kast voor ons ontworpen en geplaatst. Tijdens onze verhuizing afgelopen jaar is de kast beschadigd geraakt.

Via Rob konden we nieuwe onderdelen bestellen en hij heeft de kast weer helemaal hersteld en gesteld.

De kast staat weer te pronken! Hartelijk dank voor deze service!”

Bernadette Beverloo – Fierkens / Nijmegen -

Enkele jaren geleden heb je bij ons een mooie wandmeubel geplaatst. Daar zijn we ook nog steeds blij mee, per slot van rekening kijken we er elke dag tegenaan.

Marc Barends / Oosterbeek -