Reviews

Samen ontwerpen

Iedere klant heeft zijn/haar eisen en wensen. Meestal is het ‘vertrekpunt’ een praktische indeling en maatvoering maar het oog wil ook wat! Daarom is het goed om samen (u en ik) te onderzoeken welke oplossing en ontwerp voor u en uw huis optimaal is. Hieronder enkele reviews van klanten. Spreekt mijn werkwijze u aan? Maak dan vrijblijvend een afspraak in mijn winkel en/of bij u thuis.

Beoordelingen

 

Rob is een meedenker, levert top producten en nog belangrijker, top service! Hij heeft naar volle tevredenheid drie kasten bij ons geplaatst in hartje Arnhem centrum. Gaan we zeker terug naartoe als we nieuwe wensen hebben voor onze woning.

Maarten Baltussen / Arnhem -

Op zoek naar een kast opgebouwd uit Lundia elementen kwamen we bij Rob terecht. Op basis van de ruwe schets die we hadden gemaakt kwam Rob met een veel beter plan, nl een kast precies op maat zoals wij wilden. Hij heeft ons ontwerp omgezet in een mooie hoge wandkast op maat. Afgelopen jaar hadden we een lage kast nodig en ook nu kwam Rob weer met een goed idee, nl een kast samengesteld uit elementen van Noteborn, in dezelfde stijl als de eerdere kast. Alles is naar volle tevredenheid verlopen. Rob denkt mee, komt met suggesties en zet de kast eigenhandig in elkaar. Een vakman! Ook zijn we vol lof over de communicatie: in coronatijd deels via mail/telefoon. Rob, nogmaals bedankt!

 

Martie en Klaas Wagenaar / Wageningen -

Via Robbrandtdesign ooit al eens 2 boekenkasten laten plaatsen met maatwerk aanpassingen. Jarenlang hebben we veel plezier hieraan beleefd. Vakwerk, goed verzorgd en een prima service. Nu hebben we een prachtige bar laten maken. En, na zoveel jaren, hebben we opnieuw prima vakwerk aangeleverd gekregen. Daarnaast staat Rob open voor ideeën, denkt mee en is in staat om dit alles tot een prima eindresultaat om te zetten. Top.

Henk en Germa Arts / Groesbeek -

Omdat wij vooraf zelf een redelijk beeld hadden wat wij uiteindelijk wilden, bleek in het voortraject, dat zorgvuldige afstemming tussen jou en ons, tijdrovend doch essentieel voor het eindresultaat. De prettige en deskundige begeleiding door jou, heeft ons over de streep getrokken. Dat hebben wij zeer gewaardeerd. Ook de montage en afwerking was goed voorbereid. Nogmaals dank!

Hans en Lian Elsenaar / Arnhem -

Op advies van iemand uit ons eigen netwerk kwamen we bij Rob Brandt terecht. We hadden net een huis uit 1887 gekocht. We wilden wandkasten die pasten bij de sfeer van het huis. In een van de kastontwerpen is tevens een bureau met boekenkast opgenomen. Dit heeft ons een fijne werkplek opgeleverd. Rob Brandt werkt heel zorgvuldig en met aandacht. We zijn zeer te spreken over zijn manier van werken als het gaat om het ter plekke opmeten, meedenken, het maken van de tekeningen, het bespreken van de materialen en de kosten. Wij zijn dan ook uitermate tevreden en genieten elke dag van de sfeervolle wandkasten. We zijn nog steeds verrast door de hoeveelheid ruimte in de kasten en kunnen er veel meer in kwijt dan we dachten.

Jan en Marion Rijken / Arnhem -

Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van Rob Brandt kastenstudio design. Rob is een betrouwbaar persoon, komt de afspraken goed na en houdt rekening met de wensen van de klant om tot een goed eindresultaat te komen. Wij kunnen iedereen aanraden zaken te doen met Rob Brandt Design Kastenstudio!

Jan en Wies Boschloo / Zutphen -

Op zoek naar een Lundia kast voor onze slaapkamer kwamen we terecht bij Rob Brandt Design in Arnhem. Uitgebreid en met veel aandacht voor onze persoonlijke wensen maakte hij een concept ontwerp voor een kast op maat. Daarna was het mogelijk om verdere aanpassingen aan te brengen. De kast werd persoonlijk door hem afgeleverd en op professionele wijze gemonteerd. Ook latere wijzigingen werden vakkundig door hem opgelost.

Sjef en Lia Keijsers / Horst -

Wij hadden een kast nodig voor veel spullen, aangezien wij verhuisd zijn naar een twee kamer appartement, na overleg met onze dochters, contact opgenomen met Rob Brandt Design in Arnhem. Na telefonisch overleg is hij bij ons op bezoek geweest om te bekijken wat onze wensen waren en zijn mogelijkheden. Na een paar dagen konden we langs komen in Arnhem om de toegestuurde tekening te bespreken voor wijzigen, etc. Na overleg met dochters wijzigingen betreffende meerdere lades en servies-gedeelte met glazen deurtjes. Levertijd van kast was volgens afspraak; besteld 09-02-2022 en geleverd 08-03-2022 met uitzondering van glaswerk (hierover was telefonisch overleg geweest). Prijs was volgens afspraak, geen onduidelijkheden gehad en dat inclusief montage. Indien we weer een kast nodig hebben gaan we zeker weer met deze firma in zee.

Joke en Hendrik Dijkman / Zutphen -

Wij zijn zeer tevreden met de aanschaf van de kledingkast en zeker ook met het bijstellen van de sluiting nadat de kast al was geplaatst. We kunnen jouw bedrijf aanbevelen voor aspirant kopers.

Willemijn Kop / Armhem -

Twee jaar geleden Rob gevraagd om de ‘home-made’ schuifdeuren van de kast in onze slaapkamer te vervangen door een mooi Lundia systeem. Dankzij het meedenken van Rob uitgekomen op twee witte schuifdeuren en een spiegeldeur van Noteborn. Dagelijks nog plezier van! Installatie in uiterste rust door Rob verzorgd. Nu bleek een ‘rem-stift ‘ van het Softclose systeem (een aanrader van Rob, zeker doen!) afgebroken. Mail gestuurd, en de volgende dag een nieuw examplaar door Rob langsgebracht! Super service! Dank!

Erik-Jan Kollen / Oosterbeek -

Sorry voor deze verlate reactie. Doet echter niets af aan mijn goede ervaring met jou en het product Lundia. Mijn zoon is zeer tevreden en zowel het bestellen, leveren als monteren is prima verlopen. Het ga je verder goed. Veel succes.

Theo Magermans / Eindhoven -

We zijn van die besluiteloze types en wilden graag een Lundia-type kast aan de wand, daarbij een zit/sta bureau en vooral een praktisch geheel. Geduldige Rob hoorde het aan, schetste gewoon door en na 4 sessies hadden we wat we zochten. Prima verlopen dus.

Roger Brakel / Ede -

Met de jaren groeide onze behoefte aan goede kasten. Bij Rob vonden wij een goede combinatie van praktische en mooie kasten. Rob nam alle tijd en dacht actief mee en zo kwamen wij tot een mooi resultaat waar wij al jaren plezier van hebben. 

Monique Claes en Joop de Knecht / Arnhem -

Onlangs een lage lange Lundia kast besteld naar eigen idee en met advies van Rob. Inmiddels heeft hij de kast bij mij thuis vakkundig in elkaar gezet. Zeer tevreden over het resultaat maar ook over de vlotte levering, ongeveer 6 weken (volgens afspraak) en dat is snel voor maatwerk. Inmiddels al ontwerpen voor een nieuwe kast gevraagd en gekregen. Moet nu nog een keus maken alvorens ik ga bestellen.

Kees Zuijdweg / Berg en Dal -

“Betrokken van ontwerp tot oplevering”

Met Rob samenwerken is een genot: aan tafel het grove idee bespreken en gaandeweg de details invullen. Zeg maar van kastafmeting tot afdekstripje. De productlijn is hoogwaardig, en de verhouding prijs-kwaliteit is gunstig, omdat hij persoonlijk de kast komt monteren (dus geen gedoe met tussenkomst van montagebedrijven). De levering was op tijd, volgens planning en binnen een dag zat het strak aan de muur.

Erwin en Susan ten Brincke / Arnhem -

De heer Rob Brandt heeft onze Noteborn (kleding) kasten aangepast en geïnstalleerd in onze nieuwe woning. Samenvattend was het een uitermate positieve ervaring en zeer aan te raden om van zijn diensten gebruik te maken. Hij was duidelijk heel deskundig en ervaren, onder meer op de hoogte van de mogelijkheden voor de aanpassingen van de kasten. Was accuraat, zowel qua afspraken en uitvoering, en planmatig. Ook initiatiefrijk, kwam met goede suggesties. En: zeer prettig in het contact, bood ruimte voor inbreng en overleg.

Cocky en Gerhold Oosterhof / Bennekom -

Samen met Rob de perfecte inbouwkast voor onze slaapkamer ontworpen, we zijn erg tevreden met het eindresultaat. Zeker een aanrader!

Arthur en Tessa / Amsterdam -

Wij zijn nog elke dag blij dat wij vorig jaar zijn studio zijn binnengelopen, op zoek naar nieuwe meubelen. Wij hebben een mooie tafel en een prachtig wandmeubel van Interstar uitgekozen. Rob heeft ons met zijn persoonlijke aanpak, zijn goede adviezen en service verrast. Ook door vooraf een 3D tekening te maken en vervolgens het wandmeubel zelf vakkundig te monteren.

Kees en Leonie Brussee / Duiven -

Rob heeft ons geholpen een prachtige kast te ontwerpen n.a.v. een schets en idee van interieur styliste Suzanne Hengeveld. Geen standaardkast, maar een fantastisch idee uitwerken. Na een paar uurtjes puzzelen heeft Rob met Dall’Agnese een prachtige kast getekend. Alle beschikbare kleurstalen een bijzondere metaal grijs kleur gekozen. Na exact de verwachte levertijd is de kast geleverd en gemonteerd. Schitterend resultaat, een exacte weergave van de “artist-impression” die wij van Rob hadden.

Aurelia Mazon en Roel Arends / Westervoort -

Ik ben tevreden over Lundia Arnhem / Rob Brandt Design. Het enige jammere is dat op onderdelen (greepjes, kleuren) het assortiment veranderd is maar daar kan de winkel niks aan doen. Wat betreft het in elkaar zetten ook alles OK: met de nodige aandacht wordt netjes werk afgeleverd.

Annelies Broersma / Wageningen -

Ik ben meer dan tevreden over de aankoop en krijg leuke reacties op de Lundia boekenkasten. Ze passen perfect in mijn interieur. Ik vind het een aanrader voor een ieder die van mooie interieurs houdt. Ik heb gekozen voor lage kasten,  waardoor mijn kamer ruimtelijk blijft en er plek is voor schilderijen en zeefdrukken. En er kunnen kunstvoorwerpen worden geplaatst op de kasten. Veel succes van een tevreden koper.

Piet Speklé / Velp -

Rob heeft bij ons een kledingkast op maat ontworpen en geplaatst naar volle tevredenheid. Toen er later een probleem met een deur was is dit door hem zeer snel verholpen.  Dit bedrijf is zeker aan te bevelen door mij.

Joop Manuel en Trix Engels / Arnhem -

In het voorbijrijden viel ons bij toeval op dat er aan de Weerdjesstraat in Arnhem een kastenwinkel zat. Thuisgekomen eerst maar even de website opgezocht en dat sprak ons aan. En teerecht zo bleek al gauw. Tijdens een onaangekondigd bezoekje aan de winkel moesten we heel even wachten. Lekkere koffie verzachtte het wachten. Na een korte uitleg met voorbeelden die wij elders hadden gezien kwam Rob al snel met een aantal mooie opties uit zijn ruime assortiment. Met humor, vakmanschap en heel praktische belevingstesten wist hij ons op een heel prettige en professionele wijze overtuigend te adviseren en bestelden wij een kast tegen een prijs die ons erg aansprak. De prettige en correcte aflevering maakte het verhaal compleet. Een erg prettig en goed adres. Aan te bevelen!!

Helen en Leander / Apeldoorn -

Wij zijn heel tevreden over de Lundia boekenkast die Rob bij ons heeft geplaatst. Wij kregen goed advies, de levering was punctueel, en de kast staat prachtig.

Han Haarsma / Arnhem -

Onze grote blank gelakte Lundia-stelling in de huiskamer, die ons op zich nog erg goed beviel, had wel een facelift nodig – vonden wij. Wij kwamen als inwoners van Arnhem al snel bij Rob Brandt terecht. Wij hadden al een idee en Rob heeft dat concreet gemaakt voor ons: een horizontale rij witte deurtjes en laden, om en om. Hij nam daar uitgebreid de tijd voor. Bij de aflevering kreeg ik tips voor het monteren. Toen de deurtjes en laden in de kast zaten, zag de kast er veel beter uit en was hij ook functioneler geworden. Maar het was me niet helemaal gelukt alles echt mooi te strak monteren. Daarvoor vroeg ik raad aan Rob, waarbij hij aanbood om langs te komen en hij bleek heel handig in het precies afstellen. Kortom: zeer tevreden over de kast en over Rob Brandt!

Peter Gehring / Arnhem -

We waren al heel lang op zoek naar een boekenkast die aan onze wensen kon voldoen. Eén van die wensen was dat er een TV in de kast geplaatst moest kunnen worden maar dan zo dat we er geen zicht op hebben als we geen TV kijken. Toevallig kwamen we met Rob in contact omdat we dachten dat Lundia mogelijk een oplossing kon zijn. We vonden bij Rob iets dat veel beter voldeed aan onze wensen en al tekenend heeft Rob een kast ontworpen die op alle fronten past bij ons. Omdat het contact prettig en lekker ‘los’ was, is het idee ontstaan om meteen een ruimteverdeler van het zelfde merk te ontwerpen. Van beide hebben we heel veel plezier, elke dag weer. Bij het opknappen van onze bovenverdieping zijn we daarom weer bij  Rob terecht gekomen zodat ook onze slaapkamer nu naar wens is ingericht. Dank Rob, voor de prettige samenwerking en je mooie adviezen.

Jan en Ada Veldhoen / Duiven -

Heerlijk onder genot van een duidelijk gesprek, een mooi ontwerp een prachtige garderobe kast gekocht. Helemaal top zoals die nu in huis staat.

Guus Andrea / Oosterbeek -

Haha, heb je eigenlijk helemaal niet nodig,  ik las al zoveel lovende reviews op je website :-)) Rob denkt goed en deskundig met je mee, neemt alle tijd voor het proces om tot een ontwerp te komen voor een kast helemaal naar wens en in de juiste maat, die hij zelf ook ter plekke monteert.                                  

Margreet V. / Nijmegen -

Ik ben via een huisvriend terecht gekomen in de zaak van Rob Brandt Design, omdat ik een kastenwand nodig had in mijn werkkamer na onze verhuizing naar een appartement in Wageningen. Ik ben zeer tevreden over het advies en de uitvoering. Ook na mijn telefonische melding dat een schuifdeur niet goed liep heeft de heer Brandt direct gereageerd en het euvel verholpen. Heel tevreden dus!

Karla Zeegers / Wageningen -

Op zoek naar een leverancier voor Lundia kasten kwamen we vanuit Zutphen bij Rob terecht in Arnhem. We waren op zoek naar een kast met bepaalde mogelijkheden en zijn enorm goed geslaagd. Rob bleek een zeer aangenaam persoon te zijn die alles helder en duidelijk de mogelijkheden aan ons uitlegde. De keuze konden we dan ook direct maken en de bestelling plaatsen. In verband met onze verhuizing konden we ook een exacte datum afspreken om de kast te plaatsen, wat door Rob zelf gedaan werd. Al met al zijn we dik tevreden.

Nico Vlaar / Zutphen -

Vorige maand hebben wij twee wandmeubels laten plaatsen door Rob. Een tv meubel en een boekenkast, beide op maat gemaakt. Rob heeft alles opgemeten en ons geadviseerd hoe we het beste snoeren weg konden werken. De plaatsing van de kasten is naar onze volle tevredenheid gebeurd. Zelfs de delen die weggezaagd moesten worden voor stopcontacten tot en met een ‘muizenholletje’ voor het snoer van de tv heeft Rob op een zeer deskundige wijze gedaan en dat alles ook nog tegen een zeer schappelijke prijs. Wij zijn zeer tevreden over de deskundigheid, het meedenken en de prettige manier van optreden van Rob. En wij genieten dagelijks van onze nieuwe meubelen. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.

Hans en Riet de Bruijn / Arnhem -

Geheel naar eigen smaak en wens, is recent door Rob Brandt Design te Arnhem, mijn exact op maat gemaakte, uiterst efficiënte garderobekast geplaatst. De benodigde opbergruimte is ingenieus en volledig benut. Niet zo maar ’n meubel, maar ’n ware aanwinst voor mijn slaapkamer. Ik heb weer overzicht en alle ruimte voor mijn kleding.

Marijke en Jan Kuijkhoven / Wageningen -

Wat een mooie kast hebben wij gevonden bij Rob Brandt. Als regelmatige bezoekers van Arnhem, en ons woonhuis in Amsterdam, hebben we een paar keer op ons gemak met Rob gewerkt aan een prachtig en functioneel ontwerp. Daarna heeft Rob nauwgezet de kast in elkaar gezet, daar waar we ‘m wilden hebben. Voor een volgende kast of tafel weten wij Rob Brandt te vinden.

Irene Koopman en Tineke Oorthuis / Amsterdam -

Met mijn boekenkast van Rob Brandt Design ben ik heel blij. Toen ik de winkel binnenstapte had ik niet precies voor ogen hoe de kast eruit moest komen te zien. Wel had ik de maten bij me en het verlangen om mijn boeken zo mooi mogelijk uit te laten komen. Ik kreeg rustig de tijd om dat samen met Rob Brandt uit te vogelen. De kast staat prachtig in de ruimte en ik heb mijn boeken overzichtelijk gerangschikt. En dat is heerlijk voor een de lezer die ik ben.

A. Arkenbout / Wageningen -

Onlangs heb ik mijn oude Lundia kast vervangen. Ik heb bewust opnieuw gekozen voor Lundia, het is een perfect systeem. Rob luisterde goed naar wat ik zocht en heeft een passend ontwerp gemaakt. De afspraken waren duidelijk en de montage ging heel secuur. Ik ben er blij mee. Top service!

Margriet ter Avest / Zetten -

Na een lange zoektocht naar een tafel voor in mijn nieuwe huis, kwam ik op de site van Rob Brandt Design terecht. Ik was gelijk weg van het slanke model, de niet te grove poot en de keus in zoveel bladen. Door omstandigheden mijnerzijds duurde het lang voor ik een afspraak kon maken, maar alle tafels die ik in de tussentijd op internet zag, konden hier niet aan tippen. De ovale tafel staat prachtig in mijn kamer, we kunnen er, als we inschikken, met 14 personen aan zitten en, wat Rob beloofde, de tafel is heel makkelijk schoon te houden, ook met kleine kinderen die wel eens uitschieten met een viltstift.

Jeannet Tillemans / Rotterdam -

Rob Brandt heeft bij Het Geldersch Landschap al meerdere keren een Lundia boekenkast op maat gemaakt voor de bibliotheek. Dit gebeurde op vakkundige en efficiënte wijze. Zijn goede adviezen kwamen hierbij goed van pas. De laatste keer zat er ook nog flink tijdsdruk op de opdracht. Ook dat wist hij prima op te lossen.

Geldersch Landschap en Kastelen / Arnhem -

De zoektocht naar een geschikte boekenkast in ons nieuwe huis was langdurig en moeizaam. We hadden nogal wat wensen waardoor een “standaard” kast na enige tijd zoeken afviel. Na een bezoek aan de winkel van Rob bleek dat een maatwerk kast tot de budgettaire mogelijkheid behoorde. Bij een vervolg afspraak bij ons thuis werden nog een paar adviezen door Rob gegeven waar we mee akkoord zijn gegaan. Keurig binnen de afgesproken tijd werd de kast geleverd en door Rob gemonteerd. Het resultaat: een prachtige stevige boekenkast waar we blij mee zijn. Kortom, prima ervaring met de persoonlijke aandacht en afspraak was afspraak.

van Deelen en ter Lindert / Doorwerth -

Ter vervanging van onze oude Lundia boekenkast heeft Rob bij ons een modulair kastsysteem van ABC Reoler geplaatst. Is van tevoren langs geweest om mee te denken, visualisaties van de verschillende mogelijkheden gemaakt, besteld en geleverd precies volgens afspraak. Uitstekend.

Ruud van Donselaar / Rhenen -

In onze zoektocht naar een boekenkast voor onze “gewichtige” kunstboekencollectie vonden we bij Rob Brandt Design in Arnhem de juiste persoon. De samenwerking met Rob; zowel in het ontwerpproces als in het bouwen van de kast was heel plezierig en inspirerend. Rob luisterde goed naar onze wensen en kon dit ook snel omzetten in ontwerpen.  Het is een prachtige kast geworden, die, hoewel wandvullend, toch licht oogt door de doorgaande lijnen.

Arie en Hanneke de Koning / – -

Rob Brandt Design is voor ons het adres bij uitstek om een grote, mooie en perfect ingedeelde kast te realiseren, in dit geval van Dall’Agnese. Na wat uitwisselingen van ideeën maakte Rob een heel helder 3-D ontwerp, waardoor we een uitstekende indruk kregen van hoe de kast zou gaan worden.  We hebben – met deskundig advies – de kleur van de kast gekozen en zelf volledig de indeling van vakken, laden en deurtjes kunnen doen. Rob zet de kast in elkaar, stelt deze, en het resultaat is minstens zo mooi als wij hoopten dat het zou worden.

André en Marian / Zutphen -

Bij het zoeken naar twee kasten voor onze nieuwe woning kwamen we ook de winkel van Rob Brandt design tegen, waar we na een eerste kennismaking en het vertellen van onze gedachten naar huis gingen met ontwerptekeningen. Een en ander overwogen heeft ons doen beslissen met Rob in zee te gaan en onze ideeën nu verder uit te werken. Twee geweldige op maat gemaakte kasten zijn het geworden op papier, later staan deze dan ook, door Rob met precisie in elkaar gezet, in de kamers. We zijn heel tevreden met het resultaat en hoe het tot stand gekomen is. Rob is een vakman met een plezierige omgang en expertise, bedankt voor de goede service!!

Fam. de Leeuw / Ede -

Wij hebben wat oudere Lundia meubelen en in 2016 en nu in 2019 ging er een schanier kapot van een van onze Lundia meubels. Sind 2013 wonen we in Zweden en er is hier moeilijk aan onderdelen te komen. Hebben via mail contact gezocht met Rob Brandt Design en binnen 2 uur waren de onderdelen al op de post op weg naar Zweden tegen erg schappelijke tarieven!!!! Rob, erg bedankt voor je snelle en goede service!!

Robertus / Zweden -

Wij hadden al sinds de jaren 70/80 een grote lundia kast. We waren aan vernieuwing toe en zijn rond gaan kijken. Uiteindelijk hebben wij zelf onze kast opnieuw geverfd en heeft Rob Brandt ons geholpen met nieuwe deuren voor onze lundia kast, zodat de kast een hele nieuwe look heeft. Rob heeft de deuren voor ons besteld en geleverd. En ook nog geholpen met hoe wij de deuren erin konden zetten.

Ton Bottema / Velp -

We hebben een mooie schuifdeurkast van Noteborn Move gekocht met een spiegeldeur. Rob nam de tijd om in zijn collectie te zoeken naar een kast die aan onze wensen voldeed en binnen ons budget paste. De kast is vakkundig door Rob bij ons opgezet. We voelen ons echt door hem geholpen.

Sjan Martens / Arnhem -

Verleden week heeft Rob een haardkast van Interstar gemonteerd in mijn woonkamer. Ben heel tevreden over het resultaat en hoe het tot stand gekomen is. Zeer aan te bevelen!

 

Marijke Klop / Arnhem -

Heb inmiddels 3 kasten gekocht en ben tevreden. Ben blij met de persoonlijke benadering en kan in goed overleg mijn wensen bespreken. Deze vragen worden vervolgend goed verwerkt en uitgevoerd. Verder worden afspraken nagekomen en ik vind bovenal een heel groot voordeel dat de kast op lokatie gemonteerd wordt. Dan zie ik ook het vakmanschap en dat spreekt me aan.

Carla / Arnhem -

We hebben en boekenkast gekocht. Het advies en de hulp bij het vormgeven was uitstekend. Levertijd en aflevering precies volgens afspraak. Het opbouwen van de kast ter plaatse verliep prima.

Hans en Dieneke Stoker / Vaassen -

Bij toeval kwamen we de winkel tegen en zagen er mooie dingen. Helaas gesloten, maar de moeite waard terug te komen. Prettige ontvangst. Het klikt en de keuze van een nieuwe huiskamertafel komt in overleg tot stand. Meteen ontwerp op de computer gemaakt en bestelling  bevestigd. Later ook maar vier bijpassende stoelen besteld. De aflevering was als verwacht na de positieve ervaringen. We genieten dagelijks van de aanwinst. En het zal Rob niet verbazen dat de opstelling intussen wel is veranderd, want we zagen hem denken: “dat moet nog naar een andere plek in de kamer”. Fijn en bijzonder!

Yt en Thijs Gerlagh / Oosterbeek -

Rob Brandt neemt alle tijd om de kast (ABC Quadrant) naar keuze te ontwerpen en hij geeft duidelijk advies bij het ontwerpen, thuis of in de winkel. Daarbij is het plaatje van wat je krijgt duidelijk, de prijs/kwaliteit zonder meer goed en wordt alles conform afspraak geleverd en geïnstalleerd. Dat is niet meer vanzelfsprekend in deze tijd en fijn dat er nog zo’n bedrijf is voor Arnhem en omstreken.

Robbert-Jan te Groen / Arnhem -

Onze TV kast is met de opgestuurde ‘klepschaar’ weer gemaakt. Het was precies het goede onderdeel. Nogmaals hartelijk dank dat je hiervoor de moeite hebt genomen om ons te helpen.

Cobi Berrevoets / Goes -

Wij waren op zoek naar een systeemkast en kwamen bij Rob terecht. Na wat rondkijken in zijn zaak kwamen we terecht bij een kast van Dall’agnese. Met alle geduld van de wereld stelde Rob een kast op maat samen in samenspraak met ons. Verschillende ontwerpen passeerden, tot we uiteindelijk bij het ultieme ontwerp kwamen. Nu staat onze kast al eventjes te pronken als een oase van rust in onze woonkamer, onze spullen uitgestald, de administratie discreet verborgen en genoeg ruimte om de CD’s te bergen. Bedankt Rob voor een stuk woongenot en het beproefde geduld tijdens het ontwerpen hiervan!

Michel en Stella van Megen / Nijmegen -

Wij hadden een paar jaar geleden al ons eerste contact met Rob ivm de aankoop en het plaatsen van een boekenkast (incl. verlichting). Na onze recente verhuizing hebben we in overleg met hem de boekenkast uitgebreid. Wat ons goed bevalt is Rob’s betrokkenheid vanaf advies tot en met installatie. Er is bij hem ook geen enkele belemmering om nog een keer terug te komen voor het verhelpen van een enkel lampje dat nog niet goed functioneert. Kortom met Lundia / Rob Brandt hebben we kwaliteit gekregen in product en klantgerichtheid.

Peter Paul en Ineke van der Kaaij / Arnhem -

Wij waren op zoek naar een grote opbergkast voor in de berging van onze nieuwbouwwoning. Deze moest tussen 2 muren passen en precies sluiten tussen vloer en plafond. Rob Brandt heeft een mooie kast ontworpen die precies aan de eisen voldeed met mooie stevige schappen en 3 schuifdeuren. Ook nog een mogelijkheid om jassen opeten hangen. Wij zijn hier zeer tevreden mee.

René en Jacqueline van Sadelhoff / Arnhem -

Diverse kasten en meubels op maat zelf geplaatst in ons appartement. Rob denkt mee en komt met mooie oplossingen. Zoals in een bestaande kast aanpassingen maken voor een bureau. Ik ben zelf mee geweest om hout uit te zoeken voor de prachtige ovale tafel.

Margot Bosch / Arnhem -

Wij hebben ons huis dit jaar gerenoveerd. Een van de ruimtes wilden we zo inrichten dat we er beiden konden “computeren”, elk aan ons eigen bureau. Tevens wilde ik er een boekenkast plaatsen voor mijn uitgebreide verzameling boeken. Samen met Rob is er een mooi ontwerp gemaakt. Fijn is dat hijzelf daarna ook de montage doet. Toen de maatvoering niet helemaal klopte (kan gebeuren), werd dat zonder problemen opgelost. Niets dan lof! Wij zitten er graag.

Henk en Erna de Haan / Uden -

Erg goed zo’n flexibel kastsysteem van Lundia. Gecombineerd met de service (zijn rust en tijd, meedenken, goede ideeën en visualiseren) van Rob Brandt, is het resultaat een perfect passende kast op een smalle plek. De kast is door Rob ter plaatse geplaatst en waterpas gezet. Zonder meer aan te bevelen.

Marian van Brakel / Renkum -

Dank voor de prima service en de snelle afhandeling van mijn opdracht voor het plaatsen van een kast. Nog dezelfde dag kwam je opmeten en de levering was ook direct nadat het een en ander bij jou was binnengekomen. Niets dan lof voor de manier waarop.

Joke F. de Bloois / Arnhem -

Rob heeft ons fantastisch geholpen, met het uitkiezen en plaatsen van een nieuwe boekenkast. Hij heeft ons duidelijk en rustig geadviseerd waardoor we een weloverwogen keuze konden maken. Vervolgens heeft hij de kast gebracht en geplaatst. We zijn heel erg blij met onze nieuwe prachtige boekenkast! Dank Rob voor je expertise en behulpzaamheid!

Anouk Poll en Andreas Sütterlin / Arnhem -

Wij zijn erg blij met onze aankoop bij Rob. Wij hebben een tv-kast op maat laten maken. Vanaf de start van het ontwerp werd er goed met ons meegedacht en hield Rob onze wensen in het oog. Binnen 6 weken was onze kast klaar en belde Rob ons voor het maken van een afspraak om deze af te leveren. De kast is netjes bezorgd en in elkaar gezet door Rob. Een kleine beschadiging aan een onderdeel dat was ontstaan tijdens het transport werd ook netjes opgelost. Binnen enkele weken hadden wij een nieuw onderdeel. Kortom: Goede service en een goede kwaliteit van de producten. Aanrader!!

Sjoerd Driessen en Sanne Coolen / Oss -

Rob Brandt is een plezierige en zeer deskundige vakman! Met niet alleen oog voor vormgeving maar ook met interesse in de klant en zijn/haar wensen. Hij denkt op creatieve wijze mee en als het moet denkt hij ook tegen, met onverwachte, mooie oplossingen tot gevolg. Van harte aanbevolen!

Sija van der Meulen / Zutphen -

De zaak van de heer Brandt is niet zo duidelijk te vinden. De aankoop van de wandkast verliep op prettige wijze. De levering en het opbouwen verliepen zoals afgesproken op een zorgvuldige manier, waarvoor onze hartelijke dank.

Jan en Joke Thuijs / Nijmegen -

Zeer tevreden ben ik over de hele gang van zaken toen ik een Lundia Original boekenkast kocht. Het meedenken bij mij thuis hielp mij om tot een definitieve beslissing te komen. Alles werd zorgvuldig uitgewerkt. De kast werd door de heer Brandt zelf gemonteerd. Er werd zeer vakkundig en prettig gewerkt. Een aanrader!

Gea Lubberink / Zutphen -

Goed advies, goede montage. Genieten van ons Zweedse (String) wandmeubel.

Rob en Bea Ordelman / Warnsveld -

Wij zijn erg tevreden met onze Lundia kasten. Op een gegeven moment wilde wij in de woonkamer een extra kast voor zowel onze foto’s als boeken die we graag dicht bij de hand willen hebben. Een uitdaging daarbij was de hoogte die we beschikbaar hadden (ca. 3 meter). Met onze ideeen zijn we binnengelopen bij Rob. Hij denkt met je mee, komt met suggesties waar je zelf nog niet aan gedacht had en komt na bezorging de kast vakkundig installeren. Wij zijn heel tevreden en ik kan hem van harte aanbevelen.

Sandra Babukhan en Wilbert van Dolleweerd / Arnhem -

Wij hebben een Lundia-keukenkast bij je gekocht. We hebben veel waardering voor de wijze waarop het proces van ontwerp tot en met plaatsing is verlopen. Je maakte tijd, gaf goede adviezen en leverde een product af van prima kwaliteit. Wij zijn tevreden klanten.

Hans en Miep van Spanje / Zutphen -

Goede vakman met mooie design meubels. Doet alles zelfstandig en is zeer bekwaam, klantvriendelijk en creatief in allerlei oplossingen. Ik heb veel plezier van mijn Lundia kast.

Ruben van de Bilt / Arnhem -

In 2014 en in 2018 ben ik verhuisd waardoor mijn LUNDIA-boekenkast met bureaublad opnieuw aangepast en ingedeeld moest worden. Beide keren ben ik door de heer Brandt op een uitstekende manier van informatie voorzien. Er werden bovendien nieuwe ideeën aangebracht en uitgewerkt waardoor ‘mijn’ LUNDIA-kast (in 2003 aangeschaft) nog steeds uitermate voldoet. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren.

van Cuijk / Nijmegen -

Onze Lundiakast is door Rob Brandt voor ons samengesteld na een bezoek aan de winkel in Arnhem. Hij is door hem persoonlijk geplaatst in onze woning in Vlissingen. Alles naar volle tevredenheid!

Anneke en Peter de Looff / Vlissingen -

Ik ben heel tevreden met mijn Lundia kast. Ik heb het contact met jou ook als heel prettig ervaren. Prettig was zeer, dat je bij mij thuis de kleur kwam bekijken van de rekken, die ik al had. Want inderdaad had ik bij bezoek aan jouw zaak de verkeerde kleur opgegeven. Gelukkig kon dat nog worden hersteld. De aflevering ging ook heel vlot. En alle verpakkingsmateriaal nam je ook mee. Dat doet ook niet iedereen. Kortom, ik zou je zeker aanbevelen bij anderen.

Ina Verheijen / Zutphen -

Omdat ik al in bezit was van een reeks Lundia boekenkasten, startte ik mijn oriëntatie op een functionele ‘opbergkast’ bij Rob. Ik ontmoette een gedreven persoon, die vanwege duurzaamheidsredenen een liaison met Lundia onderhoudt. Dat paste in mijn straatje. Nog helemaal niet wetend wat ik zelf wilde, verraste Rob mij met zijn proces-aanpak op maat ”Samen met de klant ontwerpen”. Ook dat ‘interactief design-en’ paste in mijn ‘straatje’. Rob neemt voor dit proces uitgebreid de tijd en komt indien gewenst bij je thuis om de situatie te bekijken, zodat je je als klant daadwerkelijk voelt gehoord in dat wat je wenst. Dat wat hij belooft op zijn website leeft hij volkomen na. Vriendelijk, klantgericht, persoonlijk, op tijd, keurig geïnstalleerd, inclusief een nazorg traject. Hij kan zo meedoen in een ‘master-design-contest’ en hoge ogen gooien. Chapeau!

Ine Neven / Wageningen -

Rob heeft bij ons een drietal Lundia lage kastjes samen gevoegd met een door hem ontworpen en geleverde bovenblad, tot een geheel sluitende lage kast.
Zijn idee en de push-to-open afsluiting tezamen met het bovenblad zijn een goed in het oog vallende verbetering van ons interieur. De levertijd de prijs en de plaatsing zijn tot onze tevredenheid door hem uitgevoerd. we kunnen hem aanbevelen.

Henk van Randwijck / Wolfheze -

Bij Rob Brandt heb ik een hele fijne kast gekocht voor in de keuken. De keuken is niet groot maar hij heeft meegedacht hoe we het beste konden schuiven met de apparatuur en zo een hele mooie kast neergezet, die iedere dag volop in gebruik is. Goede service en fijn om met iemand samen te werken die met je meedenkt. Rob, dank je wel voor de geweldige service.

Anoniem / Arnhem -

Bij Rob Brandt, prachtig wandmeubel gekocht. Met een mooie tafel in het meubel. Geniet er nog iedere dag van. Perfecte service, vriendelijke man. Komt zijn afspraken na. Hij denkt met je mee. Echt heel fijn, ik kan hem iedereen aanraden.

Karin van Helden / Arnhem -

We hebben nog steeds veel plezier van de Lundia deuren en laadjes! Wie weet komen we nog eens bij je langs, want we zijn uitstekend door je geholpen! Succes met je bedrijf!

Joris & Ludi / Hattem -

“Wij hebben verdeeld over ons huis een aantal mooie boekenkasten en enkele blokken op wieltjes van ABC Quadrant. Prachtig ontwerp en subtiel uitgevoerd. Rob heeft prima met ons meegedacht en alles naar tevredenheid bij ons geïnstalleerd.”

Koos en Els / Arnhem -

“Voor ons was het een prettige ervaring om weer eens te kijken wat Lundia in het assortiment had. Wij wilden graag nog een klein kastje hebben en zijn bij Rob Brandt goed geslaagd. Zeer attent en vriendelijk en correct geholpen. Ook het andere assortiment mag er wezen als je van strak ontwerp houdt. Fijne zaak en je voelt je daar direct thuis.”

T.H. / Arnhem -

“Drie jaar geleden heeft Rob een kast voor ons ontworpen en geplaatst. Tijdens onze verhuizing afgelopen jaar is de kast beschadigd geraakt.

Via Rob konden we nieuwe onderdelen bestellen en hij heeft de kast weer helemaal hersteld en gesteld.

De kast staat weer te pronken! Hartelijk dank voor deze service!”

Bernadette Beverloo – Fierkens / Nijmegen -

Enkele jaren geleden heb je bij ons een mooie wandmeubel geplaatst. Daar zijn we ook nog steeds blij mee, per slot van rekening kijken we er elke dag tegenaan.

Marc Barends / Oosterbeek -